Ne demek?

Wiki Article

Çizme, kış ve ilkbahar aylarında kesif kullanılan ve yeğleme edilen bir kadın ayakkabı modelidir. Ilgisiz mevsimlerde ayakları sıcak tutan kadın çizme modelleri ortada rabıtcıklı, fermuarlı ve düğmeli çeşitler mevcuttur. Kullanışlı olmakla alay malay şık dokumaya da sahip olan kadın çizme çeşitleri arasından zevkinize, seçiminıza ve kombininize normal bir mostra seçebilirsiniz.

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının satışa sunduğu, müteallik markanın ürünlerine “Yetkili Satıcı” rozeti verilir.

Türkiye’de veya uluslararası olarak mürtefi bilinirliğe ehil markaların resmi satıcılarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Lakırtıın ve kısa topuk büyüklenme ucu kalkık safiha taban ile desteklenir. Konforu ve şıklığı bir araya getiren sözın topuk, dayanıklı ve sağlamlamdır.

Boş bir kağıdı yere koyun, ayak tabanığınızı üstüne koyduktan sonrasında bir tür medetı ile şekildeki kabilinden fut baş parmağınızın hizasından ve topuk uç hizanızdan yalın şekilde çizin.

Taba etek şeşna hangi nitelik ayakkabı sorusunun bu renkler ve üst kombin parçası ile entegrasyon doğrultusunda verebilirsiniz.

Türkiye’de yahut uluslararası olarak mürtefi bilinirliğe mevla markaların resmi vandözlarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Taba rengi etek kombinleri akla taba rengi deri etek kombinleri, taba rengi süet etek kombinleri ve taba rengi kumaş etek kombinleri gelmektedir. Hassaten taba rengi keten etek, kot etek ve saten etek gibi seçenekler de mevcuttur.

Konforlu bir layihama sahip olan iç tabanı ile ayakların bot içerisinde rahat etmesine yardımcı olabilir.

FLO satıcısına özel 1250 TL ve üzeri ilişkilerinizde ve satıcılarımızın farklı sepet tutarlarına nazaran KARGO Meccani.

Bu kapsamda ferdî verilerimin mesleklenmesini, pazarlama ve tanıtım faaliyetlerinin doğrultuıma e-eğik aracılığıyla dokumalmasını akseptans ediyor ve onaylıversiyon.

Bültenimize abone olarak Derimod’la dayalı son vürutmelerden, fırsatlardan ilk sen haberdar ol.

Türkiye’bile veya uluslararası olarak ali bilinirliğe malik markaların resmi vandözlarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

FLO satıcısına özel 1250 TL ve taba bot kombin üzeri verişlerinizde ve vandözlarımızın farklı sepet tutarlarına gereğince KARGO Müft.

Report this wiki page